tiistai 11. marraskuuta 2014

Keikkavideo Marinkaisista

Muistoja Venäjältä helmikuu 2014; Aunuksen kirkko


























Eilen sain viettää hienon illan Kokkolan evankelisten opiskelijoiden illassa. Sain kuulla Pasi Palmun opetuksen aiheesta "Kuka valitsi ja kenet?". Ilta oli hieno, ja juuri semmoinen mitä olin kaivannutkin. Seurakuntayhteys on tärkeä, sitä täytyy pyrkiä pitämään yllä niin hyvin kuin itse siihen kykenee. Onhan seurakuntayhteys yksi niistä tuolin jaloista, joista rippikoulussa opetettiin; muistatkos vielä niitä?

Tämän päivityksen tarkoituksena on julkaista Kallion keikkavideo Marinkaisista. Olimme Kallio triona Marinkaisissa 1.11 pyhäinpäivänä. Saimme olla osaltamme tekemässä iltaa musiikin ja puheen välityksellä. On hienoa, että Jumala on kutsunut meidätkin tekemään tärkeää työtä, ja viemään evankeliumia eteenpäin.

Videon ensimmäinen laulu "Kaukaiselle rannalle" kertoo ajastuksiani siitä, kuinka tärkeää on tehdä lähetystyötä omalta osalta. Tuolla on oikeasti olemassa maita, joissa ei tunneta Jumalaa. Joka päivä kaduilla kävelee vastaan ihmisiä jotka eivät tunne Jumalaa. Me voimme tehdä oman osamme ja muistaa rukouksin heitä, niitä kaukaisiakin rantoja, jotka ikävöivät Herran luokse. Laulun c-osassa lauletaan seuraavanlaisesti, ja näihin tunnelmiin jätän sinut videota katselemaan;

Jos et matkaan itse pysty lähteä, kädet ristiin laita ettei jää.
Heiltä kuulematta Sana pelastuksesta, saavat armon virtaan turvata.
Kallio/Kaukaiselle rannalle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti